Zwangerschap

Tijdens een zwangerschap gebeurt er veel in je lichaam. Je hormoonhuishouding verandert, en dat kan leiden tot allerlei zwangerschapsklachten. Ook in emotioneel opzicht verandert er veel: je bent vaak emotioneler dan je gewend bent. Opeens huilen of boos worden om niets? Of lichamelijke klachten als misselijkheid, vermoeidheid, of lage rug- en bekkenklachten?

Met acupunctuurbehandelingen kan ik veel voor je betekenen. Ik ga graag met jou in gesprek om te kijken hoe ik je kan helpen.

In dit artikel

Ik wil graag zwanger worden.
Hoe kun jij mij daarbij ondersteunen?

Een belangrijk uitgangspunt binnen de Chinese Geneeskunde, is dat een goed gereguleerde cyclus een voorwaarde is voor een succesvolle zwangerschap. En dat kost tijd. Daarom adviseer ik om op tijd te starten met een behandeling. Hier vertel ik je hoe ik vrouwen die graag zwanger willen worden begeleid.

Lieve Linda, wat fijn dat jij bij het hele traject betrokken bent geweest. De aanloop naar de zwangerschap, rond de bevalling en vast straks nog bij het herstel. Voor mij is dat echt een soort van baken geweest, ook met de handvatten en mogelijkheden die je wist te geven in het hele traject dat voor ons nog onbekend was. Hierdoor is het geheel ongetwijfeld meer gestroomlijnd en ontspannen verlopen. Heel veel dank daarvoor.

Ik ben zwanger en heb klachten.
Kan ik daarvoor terecht bij Chimed?

Allereerst: van harte gefeliciteerd! Er groeit nieuw leven in jou en daardoor staat je hormoonhuishouding even op z’n kop. Dat kan inderdaad klachten geven. Misschien heb je last van misselijkheid, brandend maagzuur, vermoeidheid of rug- en bekkenklachten. Acupunctuur kan dan een goede behandeling zijn. En zelfs later in je zwangerschap zijn bij een stuitligging of een groeiachterstand mogelijkheden voor behandelingen. Ook geef ik je graag voedingsadviezen vanuit de Chinese voedingsleer die jou kunnen helpen.

Kan acupunctuur ook helpen bij herstel na de bevalling?

Ja, dat kan zeker. Een zwangerschap en een bevalling vragen veel van je lichaam. Het duurt even voordat alles weer in balans is, dat is heel normaal. Acupunctuur en Chinese kruiden kunnen je helpen om goed te herstellen.

Hiermee kan ik je helpen

Dagelijks behandel ik in mijn praktijk vrouwen met problemen op het gebied van gynaecologie en vruchtbaarheid. Acupunctuur, Chinese kruiden, voedingsadviezen en yoga kunnen onderdeel zijn van de behandeling. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem gerust contact op.

Gratis Balansgids

Download nu de gids met vijf tips om zelf jouw hormoonbalans te verbeteren