Gynaecologie

De Chinese geneeskunde biedt veel mogelijkheden als je klachten rondom je menstruatie hebt. Ik behandel vrouwen die last hebben van een pijnlijke of onregelmatige menstruatie helemaal uitblijft. Ook zie ik vrouwen met een korte of lange cyclus, vaginitis, endometriose, PCOS en menopauzale klachten in mijn praktijk. Samen met jou kijk ik naar wat precies jouw klachten zijn, wat de mogelijkheden zijn voor een behandeling en hoe ik jou daarin het beste kan begeleiden.

In dit artikel

Ik heb menstruatieklachten.
Hoe kan acupunctuur mij helpen?

Jouw menstruatiecyclus is een weerspiegeling van je gezondheid en energiebalans. Als de energiebalans goed is, dan heeft jouw cyclus een juist ritme. Daar kan ik vanuit de Chinese geneeskunde nog veel meer over vertellen, maar ik zal het kort houden. In onze maatschappij is het algemeen geaccepteerd dat ‘wij vrouwen’ menstruatieklachten hebben. ‘Het hoort erbij’, hoor je dan. Toch zijn klachten wel vaak te behandelen. Acupunctuur en Chinese kruiden kunnen je heel erg helpen. Ik begeleid je graag bij het verbeteren van jouw hormoonbalans.

Wat kan ik zelf doen om mijn hormoonbalans te verbeteren?

Meer dan je denkt! Ik heb er een heel e-book over geschreven. Daarin geef ik je vijf praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt. Een van die tips is een yoga-oefening. Spreekt dit je aan? Dan kun je ook eens kijken naar mijn online cursus fertility yoga .

Gratis Balansgids

Download nu de gids met vijf tips om zelf jouw hormoonbalans te verbeteren

Ik ben in de overgang en heb daar last van.
Kan ik daarvoor ook bij jou terecht?

Ja, je bent van harte welkom in mijn praktijk. De menopauze is een belangrijke fase in het leven van een vrouw. Het is een natuurlijk proces, dat soms moeizaam verloopt en klachten geeft. Opvliegers, nachtzweten, onrust, slapeloosheid, vaginale droogheid en emotionele schommelingen zijn veel voorkomende klachten. Acupunctuur en Chinese kruiden kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan het verlichten van jouw klachten.

Ik heb endometriose.
Hoe kun jij me daarbij ondersteunen?

De behandeling bij endometriose is gericht op het verbeteren van de circulatie van bloed en jouw energiebalans om zo de pijnklachten te verminderen. Acupunctuur, voedingsadviezen en Chinese kruiden kunnen jouw klachten aanzienlijk verminderen. Ook als het gaat om de bijwerkingen van bepaalde medicatie. Na een operatie kan acupunctuur je herstel bevorderen. Graag kijk ik samen met jou hoe ik je hierbij het beste kan helpen.

Hiermee kan ik je helpen

Dagelijks behandel ik in mijn praktijk vrouwen met problemen op het gebied van gynaecologie en vruchtbaarheid. Acupunctuur, Chinese kruiden, voedingsadviezen en yoga kunnen onderdeel zijn van de behandeling. Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem gerust contact op.

'The greatest gift you have to give is that of your own self-transformation'

Gratis Balansgids

Download nu de gids met vijf tips om zelf jouw hormoonbalans te verbeteren