De eerst volgende workshop:

Datum: In verband met corona hebben wij op dit moment nog geen nieuwe workshop gepland.
Locatie: Yoga Oosten, Voortsweg 204 B, 7523 CK Enschede
Tijd: Start workshop om 13:30 – 17:30 Ontvangst vanaf 13:00
Kosten: € 75.- (inclusief uitgebreide syllabus) (max 10 deelnemers)

Over de workshop

Linda Hazenberg is al meer als 18 jaar werkzaam als acupuncturist met een specialiteit op het gebied van gynaecologie en fertiliteit. Klaske Ruschke is een zeer ervaren Yin Yoga docente. Samen hebben ze deze workshop Fertility Yoga opgezet om vrouwen te leren hoe ze op een bewuste en verantwoordelijke manier, hun energiebalans en vruchtbaarheid kunnen verbeteren.

Deze 4 uur durende workshop bestaat uit drie onderdelen:

Uitleg over de basisprincipes van de Chinese Geneeskunde met betrekking tot de cyclusregulatie, de energetische onderverdeling van de vier verschillende fasen van de cyclus en inzichten met betrekking tot vruchtbaarheid. Ook komen de belangrijkste Yin Yoga richtlijnen aan de orde en leefstijl en voedingsadviezen.

Tijdens het posture lab gaan we aan de slag met de verschillende yogahoudingen. Welke houdingen belangrijk zijn tijdens de verschillende fasen van de cyclus en welke kun je doen gedurende een IVF traject. Ook besteden we veel individuele aandacht aan de juiste uitvoering van de houdingen en eventuele persoonlijke aanpassingen. Zodat iedere deelnemer na afloop van de workshop instaat is thuis zelfstandig aan de slag te gaan.

Om de effecten van de Yoga op lichaam en geest te kunnen ervaren sluiten we de workshop af met een Yoga les. Hierin kun je ervaren hoe het is om met aandacht in de houdingen te verblijven en wat het effect hiervan is op jou lichaam.

NVA

Een overkoepelende organisatie van
acupuncturisten en acupunctuurstudenten
in Nederland.

nederlandse vereniging voor accupunctuur

Contact

Wesselernering 48
7544 JC Enschede
06 385 54 458
053 477 55 89
linda@chimed.nl

Copyright © 2019 Chimed