Algemene voorwaarden

Deelname Workshop fertility Yoga
Aanmelden/betalingsvoorwaarden
Aanmelden kan telefonisch , per email of via het contactformulier op de website. Je inschrijving wordt definitief op het moment dat de betaling voldaan is. Mocht de workshop is vol zitten en wil je graag op de reservelijst staan voor het geval er afmeldingen zijn? Laat het ons dan weten.

Annuleren
Kan je helaas toch niet deelnemen aan de workshop en wil je annuleren? Doe dit dan uiterlijk 2 weken van te voren om het gehele bedrag terug te krijgen. Meld je je korter dan 1week van te voren af? Dan krijg je van ons de helft van het bedrag terug.

Vervanging
Indien je niet kunt komen is het mogelijk om iemand anders jou plek in te laten nemen. Wij willen dit graag uiterlijk 2 dagen voor de workshop weten. Ook is het mogelijk dat iemand van de reservelijst jouw plek inneemt. Als dat het geval is storten wij het volledige bedrag terug.

Intellectueel eigendom
De syllabus die we uitdelen mag je houden. De inhoud ervan komt en is van onszelf. Daarom willen we je nadrukkelijk vragen deze niet te openbaren en/of te kopiëren.

Aansprakelijkheid
Deelnemen aan onze workshop doe je op eigen(medisch) risico. Twijfel je of het verstandig is om deel te nemen? Vraag dan altijd eerst een arts of specialist. Heb je medische klachten zoals blessures of andere fysieke/ en of mentale klachten laat het ons dan weten. Ook voor eventuele diefstal kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden.

Huisregels/ hygiëne.

  • Draag tijdens de Yoga les en het Posturelab ruim zittende kleding waarin je goed kan bewegen.
  • Neem een extra handdoek mee om indien nodig op de bolster of op de mat te leggen.

Gratis Balansgids

Download nu de gids met vijf tips om zelf jouw hormoonbalans te verbeteren